Forum
Datum | 25.03.2009 |
---|---|
Vložil | Kerdel |
Titulek | Re: ... |
Kdyby si onu pěknou mapu, o které je řeč trénoval už od neděle večer. A sjel si jí i dnes po druhé úpravě, nemusel bys tu ztrácet čas obsáhlím komentem.....
———
Datum | 25.03.2009 |
---|---|
Vložil | *CZ*Salmon |
Titulek | ... |
Šlo mi o to, že já ji začal trénovat v pondělí večer, kdy byla již druhá verze a teď ve středu, o dva dny později díky jednomu komentáři od Tebe, se mám zase učit jezdit v podstatě tu prvotní verzi. A nešlo mi pouze o tu mapu, šlo mi celkově o princip toho, jak málo stačí k tomu, aby se tu pořád dělaly nějaké změny, ústupky a čachrymachry. Ale máš pravdu, asi jsem opravdu ztrácel čas příspěvkem. Spíš jsem si chtěl jen ulevit ..
———
Datum | 24.03.2009 |
---|---|
Vložil | Krafty |
Titulek | cut |
Nechci radit, jelikoz se nevyznám v předělávání map, ale není mnohem jednoduchší odstranit cut tím , ze tam práskneš cp? takhle to je uplně jiná mapa nemyslis?
———
Datum | 24.03.2009 |
---|---|
Vložil | §R JANY |
Titulek | Re: cut |
xD xD Já myslím že až na začátek,střední část mapy a cíl,je ta mapa naprosto stejná xD xD
———
Datum | 24.03.2009 |
---|---|
Vložil | Psychousek |
Titulek | Re: cut |
Je to cele "posunute" ale tam jen tak cp nesel vlozit :-)
———
Datum | 24.03.2009 |
---|---|
Vložil | Krafty |
Titulek | Re: Re: cut |
Ok:D
———
Datum | 24.03.2009 |
---|---|
Vložil | Kerdel |
Titulek | Re: Re: cut |
Ježiš co ste s tou mapou provedly? to je děs, takhle to zmršit. palec dolu teda
———
Datum | 24.03.2009 |
---|---|
Vložil | Psychousek |
Titulek | Re: Re: Re: cut |
Tak ji predelej a posli mi ji.. Nemam rad lidi co si na neco hrajou a nic pro to neudelaji, tak se predved..
———
Datum | 24.03.2009 |
---|---|
Vložil | Bushwacka |
Titulek | Re: Re: Re: Re: cut |
Jednoduše opravená trať zde : https://mujupload.wz.cz/up_scripts/show.php?n=Miniheroes_-234.Challenge&t=gbx&r=15
———
Datum | 23.03.2009 |
---|---|
Vložil | §R JANY |
Titulek | Jak jezdit? |
Zdarec.. Chci se zeptat,na mapě Miniheroes#4 se na začátku přímo na startu dá jen otočit a jet hned na silnici,je to povoleno či nikoliv? :)