Forum
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Psychousek |
Titulek | Re: Re: Re: Web |
Dane, s toho vaseho zabanovaneho webu taky dobry dojem nejde xD
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | §R JANY |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Web |
Mě nejde o dojem,ale o to že už máme zase web který bude aktuální :P A s tím virem jak to hlásilo je v še ok,prý to byl jen špatně napsaný script,hlavně se mě Stalky neptej o čem mluvím,já taky nevím co to :D Jen mi to nahlásil kenji že už je vše v pohodě ;)
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Stalky |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Web |
Janyyyyy? a co to je ten scrpit:D
———
Datum | 31.03.2009 |
---|---|
Vložil | §R JANY |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Web |
Stalky prosím tě,script = nemám tušeníííí.. Už chápeš?
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | eVolution Dan |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Web |
jak to myslis zabanovany web? nechapu
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Psychousek |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Web |
Me najede jak najizdim na vas web tabulka "webspell" a tam je napsano: "You have been banished." Tak jak to mám chápat ? xD
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | eVolution Dan |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Web |
jasny uz je to poreseny, ono to bylo protoze byl banovan Kody kdyz od nas odesel. Tak proto jinak uz jsem to odbanoval a Kodyho smazal. Ja radsi hrace banuju kdyz od nas odejdou.. protoze pak nekdy pisou vulgarity atd..
———
Datum | 27.03.2009 |
---|---|
Vložil | *CZ*Max7 |
Titulek | Komunikace ???? |
Zaprvne bych chtel,aby se konecne ozval team IPMGK ??? Napsal v tydnu CL jednou a od te doby nic.Tak nevim kdy mame ject a mame jeste dalsi CW EScup!!!!! CW jsem zadal na Sobotu na 20:00 ,kdyz nic bude kontumace?nebo jak to vydite ve vedeni Cupu. Takze muzete to nekdo z urgovat?
a zadruhe ten post tady hore : Datum 25.03.2009
Vložil *CZ*Salmon //// zadnej takovej hrac u me v clanu neni a nebyl,kdo to psal a drze pouzil ClanTag *CZ* ????????????? Laskave si *CZ* neberte zasvy,kdyz jste v nem neudali ani za nehet prace.Ja jako CL *CZ* taky nepouzivam cizi tagy abych si vylejval srdce! max
———
Datum | 27.03.2009 |
---|---|
Vložil | Psychousek |
Titulek | Re: Komunikace ???? |
Az budu mit lepsi web a lepsi cup a budu umet HTML atd. tak si i zjistim kdo to bude psat ale tady to bohuzel nejde Maxi.. K IPMGK sem se ti vyjadril na ICQ a IPMGK sem taky napsal zitra v 20:00.. Jestli se nedostavi, kontumace..
———
Datum | 26.03.2009 |
---|---|
Vložil | Psychousek |
Titulek | PO/PL |
Doufam ze uz v PO/PL neodstoupi zadny tym :-) a bude to vyrovnane az o posledni chvile..