Forum

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: rozpis

Já sem v klidu, hoši ;o)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: rozpis

Bud v klidu Peťo:-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: rozpis

heeeeeeeej ;oP

Datum
Vložil
Titulek

Web

Chci nahlásit změnu webu na www.starriders.tym.cz díkes

Datum
Vložil
Titulek

Re: Web

nedělej tady reklamu nějakýmu podprůměrnýmu týmu:D:D jinak koukám skupiny se vyvíjí dle očekávání:D až u AGE jsem nečekal, že pojede tak surevéně:-D a u wX jsem nečekal, že budou mít v tabulce problémy. jinak se to vyvíjí dle mích očekávání a Lace má krasný bodový průměr i počet bodů v tabulce jednotlivců:D to byla taková novinka, která by měla být na titulce:D

Datum
Vložil
Titulek

web je pěknej:D je dělanej čistě přes php nebo jak se to říká:D nebo na to je nějakej editor?:D jinak vám tram cyhbí Gustbook nebo jsem se blbě koukal:-D už tam se reglej:D

Datum
Vložil
Titulek

ještě jsem chtěl říct, že at kliknu na jakejkoliv odkaz na tom webu.. tak antivirus mi hlásí že byla nalezena infekce:-D máte štěstí, že já na ty keci o virech nevěřím:D škoda že aj u přítelkyně jsem nevěřil a přestal ji jet počítač:D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Web

Stalky kámo díky,moc hezké příspěvky xD xD xD Jinak forum tam máme a jak jsem již zjistil tak i ty jsi ho našel :D Vše se dodělává :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Web

hm Jany forum jo:D ale guest book:D to co maj klany na titulce na boční straně:-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Web

jo taky me to hazi nejakou detekci ze se ke me chce pripojit IP adresa 218.93.205.30:80 nevim kdo to je co to je.. Jinak k webu.. urcite bych he zverejnil az bude trosku zaplneny takhle to hazi takovy spatny dojem na zacatku jinak gl

<< 385 | 386 | 387 | 388 | 389 >>

Vyhledávání

Copyright © 2009 Psychousek