Forum
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Peťulka |
Titulek | Re: Re: rozpis |
Já sem v klidu, hoši ;o)
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Stalky |
Titulek | Re: Re: Re: rozpis |
Bud v klidu Peťo:-D
———
Datum | 01.04.2009 |
---|---|
Vložil | Peťulka |
Titulek | Re: Re: Re: Re: rozpis |
heeeeeeeej ;oP
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | §R JANY |
Titulek | Web |
Chci nahlásit změnu webu na www.starriders.tym.cz díkes
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Stalker |
Titulek | Re: Web |
nedělej tady reklamu nějakýmu podprůměrnýmu týmu:D:D jinak koukám skupiny se vyvíjí dle očekávání:D až u AGE jsem nečekal, že pojede tak surevéně:-D a u wX jsem nečekal, že budou mít v tabulce problémy. jinak se to vyvíjí dle mích očekávání a Lace má krasný bodový průměr i počet bodů v tabulce jednotlivců:D to byla taková novinka, která by měla být na titulce:D
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Stalker |
web je pěknej:D je dělanej čistě přes php nebo jak se to říká:D nebo na to je nějakej editor?:D jinak vám tram cyhbí Gustbook nebo jsem se blbě koukal:-D už tam se reglej:D
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Stalker |
ještě jsem chtěl říct, že at kliknu na jakejkoliv odkaz na tom webu.. tak antivirus mi hlásí že byla nalezena infekce:-D máte štěstí, že já na ty keci o virech nevěřím:D škoda že aj u přítelkyně jsem nevěřil a přestal ji jet počítač:D
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | §R JANY |
Titulek | Re: Re: Web |
Stalky kámo díky,moc hezké příspěvky xD xD xD Jinak forum tam máme a jak jsem již zjistil tak i ty jsi ho našel :D Vše se dodělává :)
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | Stalky |
Titulek | Re: Re: Re: Web |
hm Jany forum jo:D ale guest book:D to co maj klany na titulce na boční straně:-D
———
Datum | 30.03.2009 |
---|---|
Vložil | eVolution Dan |
Titulek | Re: Re: Web |
jo taky me to hazi nejakou detekci ze se ke me chce pripojit IP adresa 218.93.205.30:80 nevim kdo to je co to je.. Jinak k webu.. urcite bych he zverejnil az bude trosku zaplneny takhle to hazi takovy spatny dojem na zacatku jinak gl